Midden-Oosten? Op naar Zuid-Amerika!

Twee jaar geleden kochten we onze Toyota Landcruiser en zo’n half jaar geleden maakten we plannen voor een rondreis Turkije-Zuidelijke Kaukasus-Midden-Oosten-Egypte-Libië en Tunesië. Enkele weken geleden hebben we naar aanleiding van de aanhoudende problemen in Syrië besloten onze route drastisch te verleggen. De Russische boeken in de kast en de Spaanse lesboeken er weer uit. Ook al zijn we er al twee keer geweest, het continent is groot genoeg om nog veel meer te ontdekken: Zuid-Amerika!

Inmiddels is een container besteld via Mafratours.eu (geweldige service) en vliegtickets bij de KLM. We vertrekken op 7 juli naar Buenas Aires, waar de auto twee dagen later aankomt. Aangezien de auto nu een maand eerder vertrekt, zijn we druk bezig met de voorbereidingen. De auto is nagenoeg “technisch” klaar. Er is een lier geïnstalleerd en vrijdag komt er een sper op de achteras. Joost heeft zelfs een trapje aan de achterkant en een tafeltje gemaakt aan één van de rijplaten. Nu nog een liercursus en wat proefdraaien in Fürstenau en we zijn er helemaal klaar voor. Daarna komen de andere voorbereidingen als (GPS)-kaarten, (satelliet)telefoon en natuurlijk…het lastigste….welke kleren neem ik mee???

Reacties zijn gesloten.