Het is bijna zover

Het is bijna zover, op 29 april vertrekken wij voor 3 maanden naar Zuid-Amerika. Onze reis begint in Bolivia, in een klein paradijsje dat gerund wordt door 2 Nederlanders. Kijk maar eens even: www.lavispera.org. Wij logeren in ‘La Sweet’ (zie foto’s). Een heerlijk vooruitzicht. Daarna hebben we lekker (bijna) niets gepland. Op 29 mei vertrekken we met een georganiseerde motorreis vanuit Arequipa, Peru voor een lange tocht van 3000km. Kijk op de link www.perumotors.com onder Trans Andes Challenge. Ook een mooi vooruitzicht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s