Aangekomen in Lima

Gisteravond zijn wij prima aangekomen in Lima  en hebben vannacht heerlijk geslapen bij Toon in zijn hostal Mami Panchita. Door Marijke´s ouders zijn we zondagochtend weggebracht naar Schiphol en lang leve de Internet-checkin, want de rijen waren super lang. De vlucht was prima (12 1/2 uur) en we werden opgewacht op het vliegveld. Nog even wat gekletst met een andere Nederlander en vroeg naar bed. Vandaag gaan we Lima in op zoek naar het postkantoor om Joost zijn motorkleren op te sturen naar Arequipa. Vannacht vliegen we door naar Santa Cruz in Bolivia. Morgen ochtend hopen we dan in Samaipata aan te komen voor een paar dagen ´niks´.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s