Vertrek naar Libië in zicht

Nog een flinke week en dan vertrekken we naar Libië met onze Landcruiser. Joost is de afgelopen maanden bezig geweest met het verbeteren en repareren van vanalles en nog wat. Van het overspuiten van roestvlekjes, het oplossen van accuproblemen, het repareren van de standkachel tot het aankopen van een nieuwe koelkast, omvormer, 27MC en toffe verstralers. Het zoeken naar de juiste spullen kost erg veel tijd. Gelukkig is hij er op tijd mee begonnen.De hulp van achterbuurman Eric bleek onmisbaar.

Nu nog het aflopen van de zorgvuldig samengestelde checklists, het volzetten van de iPod en dan kan de reis beginnen. Op www.saharaadventure.nl kun je wat foto’s zien van wat ons te wachten staat (onder kopje Expeditie Libië). We hebben onze medereizigers al ontmoet in december en dat wordt zeker gezellig!

Bloggen in Libië zal niet meevallen, maar waar het kan zal ik dat zeker doen.

Groeten,

Marijke

Reacties zijn gesloten.