Een nieuwe reis!

Lieve mensen,

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, gaan we dit jaar weer een grote reis maken. Het komt al snel dichterbij. Eind april vertrekken we voor 4 maanden naar Rusland en Centraal Azië. De globale route zie je hieronder. We zijn druk aan het voorbereiden. De outdoor EHBO training was top, het Russische visum is binnen en Marijke kan na maanden Russische les, al best wat zeggen in een winkel ;-). We hebben er zin in.

Tot later!

Groet, MarijkeSchermafdruk 2019-02-15 17.31.22

4 Reacties op “Een nieuwe reis!

  1. Oei, wat dapper! Ik ben heel benieuwd wat jullie gaan meemaken. Ik ben al blij als ik kan gaan starten met fase 1 van mijn toekomstplannen: komende winter 6 weken per camper naar zuid-europa. Heel veel succes met de voorbereidingen en ik zal natuurlijk reageren, want ik weet hoe leuk dat is voor beide zijden. Groeten Annemiek
    P.S. Russisch is wel heel lastig. Niet te lezen. Succes Marijke (Joost niet?)

  2. Succes met de voorbereidingen. We zien jullie wel on the road in Tadjikistan!

  3. Hallo, Grappig Joost en Marijke, wij nemen ongeveer de zelfde route, Rusland heen , Mongolië, Rusland, Kazachstan, Kirgizië , Oezbekistan, Rusland via Georgië weer naar huis. begin april vertrekken wij en jullie? In 2017 reden wij hem net andersom zie ons blog. Hartelijke groet Bé en Magriet

  4. Ha Marijke en Joost!
    Ik kijk nu al uit naar jullie berichten. Doen jullie nog Ryan Air luchthavens aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s